Geschiedenis van het bedrijf

Rond 1972 heeft  Jaap Glijnis zijn eerste trekker met slootmachine aangeschaft waarmee het slootwerk begon bij agrariërs en ook bij waterschappen in en rond Zoetermeer. Waar in de vestigingsstad Zoetermeer de groei van het dorp naar stad ging, groeide het bedrijf ook gestaag mee.

Verhuur machines

Er werd gewerkt voor gemeente, waterschap en agrariërs, later kwam hier ook de spoorwegen bij. De stad Zoetermeer groeide verder, agrariërs werden weggekocht en vertrokken. Ons bedrijf ging ook steeds meer over op werken voor de overheid. Ook de verhuur van machines aan collega’s en aannemers kwam van de grond.

Overname

Het bedrijf groeide van één man personeel in 1973 tot acht medewerkers in 2005. In het jaar 2005 heeft Marcel Glijnis het bedrijf definitief overgenomen van vader. Het aantal medewerkers is in het jaar 2010 gegroeid  tot twaalf en dit is ook het jaar dat vader Jaap de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar heeft bereikt.

Het machinepark is van één trekker met slootmachine gegroeid naar diverse maten graafmachines van 1 t/m 20 ton, rups- en wielkranen, trekkers van smalspoor tot +/- 120 pk en diverse machines en bestelauto’s.

 

 

 

   


 

 

 
 


Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06 - 53 64 41 56