Onderhoud watergangen omgeving Zoetermeer

Wat het Nederlandse landschap zo specifiek maakt zijn de diverse watergangen door weilanden, open velden en andere gebieden. Deze watergangen moeten onderhouden worden zodat ze niet dichtslibben / -groeien en hun functie verliezen.

Maaiboten

Met onze maaiboten kunen grotere watergangen eenvoudig grondig schoongemaakt worden. De maaiboten zijn voorzien van een maai balk om riet af te maaien, en een grote voorvork om het slootvuil uit de watergang te verwijderen.

Trekker met slootarm

Op één van onze trekkers zit een slootarm met 4.30 meter maaikorf bevestigd. Hiermee zijn langere afstanden sloot snel geschoont.

Kraan met verlengarm en maaikorf

Al onze kranen zijn voorzien van een extra maaikorf functie, zowel de mobiele kranen, mini, midi en rupskranen. in de maanden oktober en november worden veel van onze kranen ingezet voor het schonen van sloten voor verschillende opdracht gevers.

Calamiteiten Hoogheemraadschap van Rijnland

Met enige regelmaat worden wij ook ingezet bij calamiteiten voor het hoogheemraadschap van Rijnland. Vooral zijn wij actief bij hoogwaterbestrijding. Wanneer gemalen uitvallen of deze het toestromende water niet aankan staan wij altijd klaar met onze trekkers met diverse pompen. Onze pompen varieren van 10 tot 50 m3 per minuut.

Tevens zijn wij altijd inzetbaar bij dijklekkages, overstromingen of andere calamiteiten voor de waterschappen.


Neem een kijkje in ons machinepark voor machines die geschikt zijn voor het onderhoud van watergangen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06 - 53 64 41 56