Groenvoorziening omgeving Zoetermeer

Het plaatsen, bijhouden en verwijderen van groenvoorzieningen in Zoetermeer en omgeving behoort tot onze bedrijfsactiviteiten.

Onderhoud gemeenteplantsoen

Voor onder andere de groenvoorziening in de regio Zoetermeer zijn wij breed inzetbaar. Het knippen van heggen en vakbeplanting is een grote klus in de wintermaanden. Voor het knippen van heggen zijn wij voorzien van een kleine klepelmaaier die op de minikraan gemonteerd kan worden. Het knippen van vakbeplanting gebeurt met de maaikorf aan een mini/ midikraan. Om het groenafval in volume te verkleinen persen wij het geknipte materiaal met onze rollenpersen tot ronde massieve balen groen afval. 

Ook het verwijderen van bomen, groot en klein valt onder onze werkzaamheden. Met de nollenfrees kunnen de nollen gefreest worden waardoor er niets meer van de boom te zien is.

Takken snipperen

Ons bedrijf beschikt over vier snipper- combinaties (trekker+ opvangkipper+ snipperaar ). Deze snipperaars hebben alle 4 een maximale invoer van 25 cm. Wij versnipperen voor grote aannemers, gemeente Zoetermeer, verschillende hoveniersbedrijf en particulieren.

   

 


Bekijk ons aanbod van materiaal en machines.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06 - 53 64 41 56